درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 3 دی 1404

کد: 293718 | 07 بهمن 1402 ساعت 19:45

عکس| مهمان ویژه تمرین پرسپولیس در دبی چه کسی بود؟

تیم فوتبال پرسپولیس طبق برنامه اوسمار لوس ویه‌را، امروز برنامه سنگینی را با دو جلسه تمرین پشت سر گذاشت و سپهر حیدری هم تماشاگر ویژه این تمرین بود.
عکس| مهمان ویژه تمرین پرسپولیس در دبی چه کسی بود؟


به گزارش رویداد ایران و به نقل از خبرآنلاین؛ به نقل از فارس بازیکنان پرسپولیس تمرین نوبت دوم امروز خود را از ساعت ۱۶ و ۴۵ دقیقه به وقت محلی، در زمین شماره یک باشگاه ایرانیان دوبی آغاز کردند. این تمرین با توجه به این که در نوبت صبح هم یک جلسه تمرین برگزار شده بود، ۶۰ دقیقه به طول انجامید.

همه بازیکنان حاضر در اردو، برای این تمرین در اختیار بودند و پاسکاری‌ها، مرور برنامه‌های تاکتیکی و فوتبال درون تیمی از برنامه‌های اجرا شده بود. در این تمرین بیش از ۵۰ نفر از هواداران مقیم دوبی در محل حضور پیدا کردند که در پایان تمرین با بازیکنان عکس یادگاری هم گرفتند.

سپهر حیدری، کاپیتان سابق پرسپولیس هم از نزدیک این تمرین را به نظاره نشست و با اعضای تیم نیز خوش و بش داشت و برای آنها در ادامه مسابقات فصل، آرزوی موفقیت کرد.

عکس| مهمان ویژه تمرین پرسپولیس در دبی چه کسی بود؟

257 251

منبع: khabaronline-1865934



عکس خوانده نمی‌شود